Η εταιρία

Embroidery

Η εταιρεία Αφοί Ντούμα & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί τη συνέχεια της οικογενειακής εταιρείας Ντούμας Αλέξιος & ΣΙΑ Ο.Ε, μίας από τις παλαιότερες εταιρείες κατασκευής κεντημάτων, που ιδρύθηκε το 1981. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα ακολουθεί σταθερή αναπτυξιακή πορεία με μακροχρόνια προοπτική παραμένοντας στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

Διαθέτοντας ξεχωριστή εμπειρία, υψηλού επιπέδου, στελεχιακό δυναμικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η εταιρεία κατασκευάζει κεντήματα σε κάθε είδους επιφάνεια όπως μακό, πικέ, φούτερ, fleece, πλεκτά, υφαντά, δέρματα , λεπτά υλικά όπως τούλι, οργάντζα ,ελαστικά υφάσματα, μπουφάν, πετσέτες, γούνες, καπέλα, αλλά και σακίδια (χειρός και πλάτης).

Ακολουθώντας την εξέλιξη στον κλάδο και επιμένοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών η εταιρεία μας χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, laser κοπής και χάραξης καθώς και υλικά με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Ανανεώνοντας συνεχώς τις παροχές της, το 2007 έκανε άλλο ένα  καθοριστικό βήμα, εγκαινιάζοντας την κατασκευή προγραμμάτων για κεντητικές μηχανές προσφέροντας ταχύτητα κι ευελιξία στη συνεργασία με τους πελάτες της.

Φυσικά η προσεκτική ανανέωση και του μηχανικού εξοπλισμού ήταν και είναι συνεχής, όπως laser κοπής και χάραξης, μηχανές για μεγάλα κεντήματα, μηχανές για πούλιες διαφόρων μεγεθών,  μηχανές για κέντημα σε ραμμένα ρούχα καθώς και μηχανές για κέντημα σε καπέλα.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι άριστα καταρτισμένο, με προσωπικότητα και αισθητική, πολυετή πείρα κι αίσθηση ευθύνης, έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται έτσι ώστε να παράγει κεντήματα άριστης ποιότητας και έχει ως μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Το κέντημα γίνεται με σύγχρονες ηλεκτρονικές κεντητικές μηχανές είτε απευθείας στο υλικό (ένδυμα, καπέλο, πετσέτα, σακίδιο κ.λπ.) είτε, αν ο πελάτης το επιθυμεί, γίνεται κατασκευή σημάτων οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους, τα οποία τοποθετούνται από τον ίδιο αργότερα.